169 Antieke Scheepslamp Catawiki

169 Antieke Scheepslamp Catawiki. De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. De diameter van de lamp is 28 cm.

Pin Op Verlichting

Uitgelicht Pin Op Verlichting

De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. De diameter van de lamp is 28 cm. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. Het glas van de lamp is puntgaaf. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee.

De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken.

De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. Het glas van de lamp is puntgaaf. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting.

Anchor Lamp Large Format Ship Lamp Museum Condition Catawiki

Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm.. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm.

Antieke Scheepslamp Zoeklicht Op Houten Statief Catawiki

Het glas van de lamp is puntgaaf. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden.

Antieke Koperen Scheepslamp Lamp Copper Glass Catawiki

De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen.. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. De diameter van de lamp is 28 cm. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien.. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ).

Antieke Grote Scheepslamp Catawiki

U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting.

Antieke Scheepslamp Zink Koper Catawiki

De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen... De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. Het glas van de lamp is puntgaaf. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken.. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie.

Mooie Hangende Koperen Scheepslamp Catawiki

Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur.. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken... U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ).

Scheepslamp Catawiki

De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee... De diameter van de lamp is 28 cm. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. Het glas van de lamp is puntgaaf. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur.. Het glas van de lamp is puntgaaf.

Koperen Bakboord Scheepslamp Catawiki

Het glas van de lamp is puntgaaf. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm... De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken.

Antieke Scheepslamp Cabin Light Koper Messing Eerste Catawiki

De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm... De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur.. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm.

2 Grote Antieke Koperen Scheepslampen Bakboord En Catawiki

De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee.. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur.

Originele Antieke Scheepslamp Barton S Messing En Rood Catawiki

Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). De diameter van de lamp is 28 cm. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. De diameter van de lamp is 28 cm.

Fraaie Grote Antieke Koperen Scheepslamp 1 Koper Glas Catawiki

De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. De diameter van de lamp is 28 cm... U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ).

Antieke Koperen Scheepslamp Met Orginele Brander Catawiki

De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden.

Oude Koperen Scheepslamp Met Geel Mond Geblazen Glas In Catawiki

Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt De diameter van de lamp is 28 cm. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. Het glas van de lamp is puntgaaf. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ).

Antieke Scheepslamp Verbronst Messing Catawiki

De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd.

Antieke Koperen Scheepslamp Van Rood Koper Catawiki

De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur.. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien.

Online Veilinghuis Catawiki Antiek Koperen Spice Caddy Met 5 Compartimenten Vertint Koper India Ca 1900 Antiek Koper Antiek Antieke Kunst

Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl... De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object.

Antieke Scheepslamp Herkomst Engeland Omstreeks 1920 Catawiki

Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl.. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm.

Antieke Koperen Scheepslamp Catawiki

Het glas van de lamp is puntgaaf. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm.

Antieke Petroleum Scheepslamp Met Cardanische Ophanging Uit Catawiki

Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl.

Originele Antieke Scheepslamp Barton S Catawiki

Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien.. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. Het glas van de lamp is puntgaaf. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur.

Antieke Koperen Scheepslamp Lamp Copper Glass Catawiki

De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object.. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. Het glas van de lamp is puntgaaf. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken.

L B Brevete Antieke En Originele Scheepslamp Catawiki

De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen.. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien.

Perko Scheepslamp Marine Lamp Catawiki

De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken... Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt Het glas van de lamp is puntgaaf. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien.. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl.

Large Antique Red Copper Ship Lamp Red Glass Catawiki

Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. De diameter van de lamp is 28 cm. De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object.. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ).

Scheepslamp Van Koper En Messing Catawiki

Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl... Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ).. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl.

Antieke Scheepslamp Elektrisch Gemaakt Glas Koper Catawiki

De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen... Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). De diameter van de lamp is 28 cm. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur.

Antieke Scheepslamp Herkomst Engeland Omstreeks 1920 Catawiki

Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen.. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting.

Grote Antieke Scheepslamp Rood Geel Koper Catawiki

Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. De diameter van de lamp is 28 cm... Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie.

Vintage Messing Scheepslamp Design Glas Glas In Lood Catawiki

Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie... Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt

Prachtige Messing Scheepslamp Van Industria Rotterdam Catawiki

U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. De diameter van de lamp is 28 cm. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object... Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur.

Antieke Engelse Scheepslamp Zink Koper 1924 Catawiki

De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl.. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt

Antieke Engelse Scheepslamp Zink Koper 1924 Catawiki

De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee.. De diameter van de lamp is 28 cm. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm.. De diameter van de lamp is 28 cm.

Zeer Grote Koperen Scheepslamp Uit Vermoedelijk Catawiki

De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. Het glas van de lamp is puntgaaf. De diameter van de lamp is 28 cm. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden.

Koperen Bakboord Scheepslamp Catawiki

Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl... U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ).

Antique Ship Lamp Anchor Light Catawiki

De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee... De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm.. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl.

Brass Ship Lamp Hanging Model 12 220 Volts Catawiki

De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm.. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. De diameter van de lamp is 28 cm. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien... U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ).

Grote Antieke Koperen Scheepslamp Catawiki

De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. Het glas van de lamp is puntgaaf.

Antique Large Double Ship Lamp Mast Lamp Catawiki

Het glas van de lamp is puntgaaf.. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting.

Online Veilinghuis Catawiki Originele Antieke Scheepslamp Rood Koper En Glas Elektrisch Omgebouwd Antiek Antieke Lamp Glas

Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm.. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd.

Antieke Scheepslamp Elektrisch Gemaakt Glas Koper Catawiki

U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led )... De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt

Antieke Koperen Scheepslamp Lamp Copper Glass Catawiki

De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken... De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. Het glas van de lamp is puntgaaf. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie.. De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object.

Mooie Antieke Scheepslamp Voor Kaarsen Nederland Glas Catawiki

De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd.. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ).

Antieke Scheepslamp Cabin Light Koper Messing Eerste Catawiki

De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. Het glas van de lamp is puntgaaf. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur.. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd.

R C Murray Glasgow Antieke Scheepslamp Glas Koper Catawiki

Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl... Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt De diameter van de lamp is 28 cm. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ).. De diameter van de lamp is 28 cm.

Scheepslamp Van Koper En Messing Catawiki

De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee.. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd... Het glas van de lamp is puntgaaf.

Antieke Scheepslamp Nippon Sento Co Ltd Catawiki

De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm... .. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie.

Antieke Koperen Scheepslamp Lamp Copper Glass Catawiki

De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt

Antieke Engelse Scheepslamp Zink Koper 1924 Catawiki

U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led )... Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm... De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm.

Antieke Koperen Scheepslamp Lamp Copper Glass Catawiki

Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie... Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm.

Antieke Engelse Scheepslamp Zink Koper 1924 Catawiki

Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien... U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl... Zo goed als nieuw ophalen of verzenden.

Antieke Scheepslamp Op Houten Voet Glas Hout Ijzer Catawiki

De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting... Zo goed als nieuw ophalen of verzenden.

Antieke Koperen Scheepslamp Lamp Copper Glass Catawiki

Zo goed als nieuw ophalen of verzenden... U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie.

Scheepslamp Stuurboord Glas Koper Messing Eerste Catawiki

De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting.. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl.

Ship S Lantern Marked Tavernier Oostende Catawiki

De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee.. De diameter van de lamp is 28 cm. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object.

Antieke Koperen Scheepslamp Toplicht 225 Catawiki

Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. De diameter van de lamp is 28 cm. Het glas van de lamp is puntgaaf.

Prachtige Antieke Scheepslamp Ankerlicht Werkend Op Olie Catawiki

Het glas van de lamp is puntgaaf. De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ). Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie.. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt

Antieke Scheepslamp Ankerlicht Catawiki

Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm. Het glas van de lamp is puntgaaf. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. U krijgt er van mij 3 lampjes bij ( led ).. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm.

Antieke Scheepslamp Nippon Sento Co Ltd Catawiki

Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. De lamp heeft een prachtige bronzen uitstraling en is rijkelijk gedecoreerd met schepen.

Grote Antieke Scheepslamp Rood Geel Koper Catawiki

De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. Breed 2,4 kilo de lamp wordt zorgvuldig verpakt De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm. De foto's zijn integraal onderdeel en aanvulling op de omschrijving en conditie van het aangeboden object. De diameter van de lamp is 28 cm. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee. Het glas van de lamp is puntgaaf. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. De lamp heeft 3 lampen met grote fitting. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. De lamp heeft een totale hoogte van 85 cm.

Antieke Engelse Scheepslamp Zink Koper 1924 Catawiki

Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. Het glas van de lamp is puntgaaf. Jun 16, 2021 · antieke koperen scheepslamp in goede staat voorzien van lichtnet armatuur. Oude antieke scheepslamp met rode bakboord lamp, nieuwe bekabeling en lamphouder plus rode ballon hang of staand of in de voorzien. Antieke bakboord scheepslamp voor decoratie. De lamp is zowel staand als hangend te gebruiken. Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. Jul 21, 2020 · zeer bijzondere lamp met 3 glazen kappen in art deco stijl. Maritieme koperen scheepslamp stuurboord met blauw / groen glas dit boordlicht kan naar elektrische lamp worden omgebouwd. De lamp is hoog 50 cm incl beugel en hij heeft een ketting van ongeveer 30 cm.. De 3 glazen kappen zijn 18 cm in doorsnee.

Popular posts from this blog

Collectie Dansend Poppetje Tekenen

Ideeën Apple Store 3D Model Vers